0172 - 58 83 40
 

Onze mensen

Lorainne Borst

Lorainne Borst

Functie: Commercieel binnendienst medewerker
E-mail: Lorainne@hassefras.com

Lorainne is sinds 1 januari 2011 werkzaam als binnendienst medewerker. Zij bekijkt uw verzekeringen, conform de eisen van de Wet op het Financieel Toezicht (WFT), en geeft u advies over uw huidige en eventueel nieuwe verzekeringen. Zij is de professionele steun en toeverlaat van alle collega’s.

 
Chantal Buchly

Chantal Buchly

Functie: Administratief medewerker
E-mail: chantal@hassefras.com

Chantal werkt sinds 1 april 2008 bij Hassefras in de functie van binnendienst medewerker. Als u naar Hassefras belt, heeft u grote kans haar aan de telefoon te krijgen. Zij staat u niet alleen te woord, maar verwerkt voor onze particuliere klanten de aanvragen en wijzigingen. Ook maakt zij offertes voor alle particuliere verzekeringen.

 
Dick Demoed

Dick Demoed

Functie: Administratief medewerker
E-mail: dick@hassefras.com

Sinds augustus 1973 werkt Dick bij ons kantoor. In deze bijna 38 jaar heeft hij Hassefras zien uitgroeien tot een professionele assurantietussenpersoon met service, kwaliteit en klantgerichtheid als speerpunten. Dick houdt zich voornamelijk bezig met de polisadministratie, het verwerken van polissen en de daarbij behorende werkzaamheden. Verder komen veelal de vragen over autoverzekeringen bij hem terecht.

In zijn vrije tijd is Dick graag bij zijn gezin en verder verricht hij vrijwilligerswerk voor het kerkgenootschap waartoe hij behoort.

 
Michel Hassefras

Michel Hassefras

Functie: Algemeen directeur
E-mail: michel@hassefras.com

Michel is sinds december 1999 werkzaam bij het kantoor. Na de succesvolle afronding van zijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ging hij werken bij een Indonesische bank in Amsterdam en later bij ING bank Nederland.

Het vak is hem met de paplepel ingegoten, dus niets is hem vreemd. Daarom is hij een allrounder. En het is vooral een uitdaging om de meest optimale combinatie van oplossingen te vinden in complexe verzekerings- en financieringsvraagstukken.

Deskundigheid en vakkennis staan bovenaan zijn prioriteitenlijstje, dus aan diploma’s geen gebrek. Zo bezit hij het assurantie A-diploma, is hij erkend hypotheekadviseur, heeft hij de pensioenpapieren op zak en is hij Register adviseur in assurantiën.

Zijn resterende vrije tijd besteed Michel aan zijn jonge gezin en als er dan nog tijd over is, aan rally rijden met oude auto’s en rugby.

 
Patrick Looijenga

Patrick Looijenga

Functie: Allround adviseur Schade-, Verzuim- en Inkomensverzekeringen.
E-mail: patrick@hassefras.com

Patrick is sinds maart 2014 werkzaam bij ons kantoor als Allround adviseur Schade- (zowel particulier als zakelijk), Verzuim- en Inkomensverzekeringen.

Voordat Patrick Bij Hassefras is komen werken heeft hij o.a. bij ASR verzekeringen en HSV verzekeringen gewerkt

Alles bij elkaar heeft Patrick ruim 30 jaar ervaring op het gebied van Risicomanagement en Verzekeringen

In zijn vrije tijd is Patrick regelmatig op de tennisbaan te vinden waar hij zowel recreatief als in competitieverband actief is.

 
Jan Wijsman

Jan Wijsman

Functie: Financieel adviseur Assurantiebezorger
E-mail: jan@hassefras.com

Als financieel adviseur Assurantiebezorger (A) heeft Jan inmiddels meer dan 35 jaar ervaring in het bank- en verzekeringswezen. Hij werkt sinds april 2013 bij Hassefras. Jan is geboren en getogen in een agrarische omgeving, zodat hij niet alleen de agrarische klanten van ons kantoor optimaal kan bedienen, maar ook relaties in het Midden- en kleinbedrijf.

Jan straalt rust en vertrouwen uit. Het matchen van de wensen van klanten met passende producten en het geven van een juist advies zijn hem op het lijf geschreven. Hij luistert actief, heeft een zeer goed inlevingsvermogen en werkt met prima analytisch inzicht met oog voor detail. Regelmatig neemt hij ook een deel van de schadebehandeling van ons kantoor voor zijn rekening.

In de weekenden is Jan vaak op het voetbalveld te vinden om te kijken naar de wedstrijden van zijn beide zoons.

Scripofilie: Een van zijn passies is het verzamelen van oude waardepapieren zoals aandelen en obligaties en oude verzekeringspolissen.

 
Joyce van der Poel

Joyce van der Poel

Functie: Commercieel binnendienst medewerker
E-mail: joyce@hassefras.com

Sinds 16 oktober 2000 is Joyce werkzaam bij Hassefras. In de loop der jaren heeft zij haar verzekeringsdiploma behaald en daarnaast ook het diploma voor erkend hypotheekadviseur. Inmiddels is zij werkzaam op de commerciële binnendienst en houdt zij zich voornamelijk bezig met levensverzekeringen, hypotheken en uw zakelijke verzekeringen. Zij is, samen met uw adviseur, uw aanspreekpunt hiervoor. Joyce zoekt voor u de verzekering die het beste bij uw wensen aansluit en begeleid het gehele administratieve proces vanaf offerte tot het sluiten van de verzekering.
Joyce woont en werkt met veel plezier in Hazerswoude-Dorp.

 
Bram van Staveren

Bram van Staveren

Functie: Schadebehandelaar
E-mail: bram@hassefras.com

Bram maakt vanaf 1981 als schadebehandelaar deel uit van het team. Kort daarna heeft hij het Assurantie B en het MBA-diploma op zak. Het met raad en daad behulpzaam zijn van u als klant, en het regelen of verhalen van uw schade is een kolfje naar zijn hand.
De diversiteit van het klantcontact en de ingediende schadeclaims staan garant voor een gevarieerde en aantrekkelijke job. Na kantoortijd combineert hij de kano- met de hengelsport in het waterrijke Hazerswoude-Dorp.

 
Marjan Zevenhoven

Marjan Zevenhoven

Functie: Financieel medewerker
E-mail: marjan@hassefras.com

Op 1 januari 1992 is Marjan in dienst gekomen bij Hassefras. De laatste 10 jaar houdt zij zich voornamelijk bezig met de financiële administratie. Vooral debiteurenbeheer is een hele uitdaging. Daarnaast verzorgt zij de rekening-courantoverzichten en de maandelijkse incasso’s. Dagelijks verwerkt zij de inkomende en uitgaande betalingen. Ook de controle van de rekeningcouranten van de verzekeringsmaatschappijen behoort tot haar werk.

In haar vrije tijd maakt Marjan graag een rondreis in een niet voor de hand liggende bestemming en zij hoopt in de toekomst nog heel wat landen te gaan verkennen.

 
 
© Alle rechten voorbehouden 2004-2019 - Hassefras BV - ontwerp en realisatie usefulBits