Hassefras is in 1934 opgericht door Daan Hassefras in Hazerswoude-dorp. Het ontstaan van het bedrijf in een kleine gemeenschap als Hazerswoude-Dorp heeft als voordeel dat wij graag persoonlijk betrokken zijn bij onze klanten.

Het eerste agentschap was van Nederlanden van 1845 (het huidige Nationale Nederlanden). Al snel volgden meerdere agentschappen om aan alle klantbehoeften te kunnen voldoen. Tegenwoordig hebben wij de keus om uw verzekeringen en/of hypotheken onder te brengen bij meer dan 100 verzekeraars, banken en vermogensbeheerders.

Historie Hassefras

In 1970 is de zoon van Daan Hassefras, Hans Hassefras, in de zaak gekomen en is het bedrijf in de BV structuur gegoten. Alle aandelen zijn toen in handen van Hans Hassefras gekomen. In 1999 is Michel Hassefras, zoon van Hans, in het bedrijf gekomen en sinds 2002 is hij 100% eigenaar. Ook de directie en leiding zijn in zijn handen.

De naam Hassefras is afkomstig uit Zwitserland. De punktlichkeit, discrete werkwijze en accuratesse is wat nog steeds in ons bedrijf is terug te vinden.