De mensen achter Hassefras

Michel Hassefras

Algemeen directeur

Michel is sinds december 1999 werkzaam bij het kantoor. Na de succesvolle afronding van zijn studie bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam ging hij werken bij een Indonesische bank in Amsterdam en later bij ING bank Nederland.
Het vak is hem met de paplepel ingegoten, dus niets is hem vreemd. Daarom is hij een allrounder. En het is vooral een uitdaging om de meest optimale combinatie van oplossingen te vinden in complexe verzekerings- en financieringsvraagstukken.
Deskundigheid en vakkennis staan bovenaan zijn prioriteitenlijstje, dus aan diploma’s geen gebrek. Zo bezit hij het assurantie A-diploma, is hij erkend hypotheekadviseur, heeft hij de pensioenpapieren op zak en is hij Register adviseur in assurantiën.
Zijn resterende vrije tijd besteed Michel aan zijn jonge gezin en als er dan nog tijd over is, aan rally rijden met oude auto’s en rugby.

Patrick Looijenga

Allround adviseur Schade-, Verzuim- en Inkomensverzekeringen.

Patrick is sinds maart 2014 werkzaam bij ons kantoor als Allround adviseur Schade- (zowel particulier als zakelijk), Verzuim- en Inkomensverzekeringen.
Voordat Patrick Bij Hassefras is komen werken heeft hij o.a. bij ASR verzekeringen en HSV verzekeringen gewerkt.
Alles bij elkaar heeft Patrick ruim 30 jaar ervaring op het gebied van Risicomanagement en Verzekeringen.
In zijn vrije tijd is Patrick regelmatig op de tennisbaan te vinden waar hij zowel recreatief als in competitieverband actief is.

Joyce van der Poel

Commercieel binnendienst medewerker

Sinds 16 oktober 2000 is Joyce werkzaam bij Hassefras. In de loop der jaren heeft zij haar verzekeringsdiploma behaald en daarnaast ook het diploma voor erkend hypotheekadviseur. Inmiddels is zij werkzaam op de commerciële binnendienst en houdt zij zich voornamelijk bezig met levensverzekeringen, hypotheken en uw zakelijke verzekeringen. Zij is, samen met uw adviseur, uw aanspreekpunt hiervoor. Joyce zoekt voor u de verzekering die het beste bij uw wensen aansluit en begeleid het gehele administratieve proces vanaf offerte tot het sluiten van de verzekering.
Joyce woont en werkt met veel plezier in Hazerswoude-Dorp.