Risico's

Als ondernemer bent u dagelijks met uw bedrijf bezig. Ondernemen en risico's zijn met elkaar verbonden. U probeert zoveel mogelijk voorzorgsmaatregelen te nemen om de risico's uit te sluiten. Toch kan er ook schade aan uw gebouw of inventaris ontstaan waarbij uw bedrijf in financiële problemen komt. Of u, of één van uw werknemers, raakt arbeidsongeschikt. Kunt/wilt u deze risico’s zelf dragen of dekt u deze af?

Ons vak is u adviseren hoe u bedrijfsrisico's goed kunt beheersen en zo nodig kunt verzekeren tegen de laagst mogelijke kosten.

En gaat het dan een keer fout…
… dan begeleiden en adviseren wij u. Wij coördineren en bewaken het schadetraject. Zo bent u verzekerd dat uw schade correct wordt afgehandeld. En kunt u uw tijd en energie in uw bedrijf steken.

Bedrijfsverzekeringen
 

lees meer »

Aansprakelijkheid
 

lees meer »

 Voor vervoersmiddelen
 

lees meer »

Onbezorgd genieten
 

lees meer »

Uw bedrijfspand: het visitekaartje van uw bedrijf en de plaats waar uw producten of diensten worden gerealiseerd. U kunt via ons uw gebouw(en) en de inventaris verzekeren tegen schade.

Wat nemen wij zo al mee in ons advies:
• Bezit u een eigen pand? Huurt u een pand en heeft u verbouwd voor eigen rekening (huurdersbelang)?
• Wat is de verzekerde som?
• Wisselen de waardes door het jaar heen?
• Dient de inventaris tegen nieuwwaarde verzekerd te worden?
• Is alle inventaris op één adres aanwezig?

Op basis hiervan stellen wij een advies samen dat bij u en uw bedrijf past.

Uw bedrijfspand en inventaris

Rechten en plichten

Ondernemen in Nederland is gebonden aan tal van regels. Als er iets fout gaat, krijgt u te maken met uw wettelijke rechten en plichten. De financiële gevolgen hiervan kunnen groot zijn. Zo groot, dat het voortbestaan van uw onderneming in gevaar kan komen. Bescherm uzelf daartegen. Denk bijvoorbeeld over een bedrijfsrechtsbijstand verzekering en een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven.

Wij denken graag met u mee. U krijgt van ons advies over welke bedrijfsverzekeringen het beste bij uw onderneming passen. Verzekeren is vaak maatwerk. Er komt meer bij kijken dan u denkt. Wij nemen u het werk graag uit handen.

Op de weg

Als betrokken adviseur geven wij u een persoonlijk advies over de juiste verzekering van uw wagenpark. Met de juiste prijs, dekking op maat en de nodige flexibiliteit om de verzekering aan de ontwikkelingen van uw bedrijf aan te passen. Maar u profiteert ook van onze ervaring en deskundigheid als er iets gebeurt. Wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers na een schade vrijwel zonder oponthoud weer verder kunnen. En dat het schadeherstel en eventueel het verhalen van de kosten snel geregeld worden, zonder dat u er feitelijk omkijken naar heeft.

Uzelf en uw personeel

U en uw werknemers vormen een onmisbare schakel voor het succes van uw bedrijf. Als ondernemer bent u de stuwende kracht van uw bedrijf. Uw medewerkers dragen, door hun kennis en vaardigheden, bij aan de continuïteit van uw onderneming. U doet er dan ook goed aan de risico’s voor uzelf en uw personeel zo goed mogelijk af te dekken. U bepaalt zelf wat voor u en uw werknemers het beste past. Wij staan u bij het maken van die keuze graag met raad en daad terzijde.