Zakelijke pensioenen

Een goed pensioen voor uzelf en voor uw personeel.

Een pensioen moet u over de jaren opbouwen om het later goed te kunnen hebben. En dat betekent dat u er beter nu over na kan denken dan later.

Wij brengen de situatie graag voor u in kaart en geven u advies. Zo kunt u nu regelen dat u en uw werknemers zich straks geen zorgen hoeven te maken over de financiële situatie.

 

Pensioenadvies is ingewikkeld. Naast financiële, juridische en actuariële (verzekeringswiskunde) kennis, is het van belang ook de markt van pensioenaanbieders door en door te kennen. Daarnaast dient een goede pensioenadviseur te begrijpen welke wensen binnen uw bedrijf leven om aan een goed pensioen te voldoen. Vanaf 2014 zijn de deskundigheidseisen voor pensioenadviseurs fors hoger. Er is dan een diploma op niveau van HBO+/Universiteit nodig om volgens de toezichthouder nog te mogen adviseren over pensioenregelingen. Als een van de eerste kantoren in Nederland voldeden wij begin 2012 al aan die hoogste diploma eisen.

Omdat wij al sinds 1934 advies geven over langlopende verplichtingen zoals pensioen, kunnen we aantoonbaar zeggen dat we u van de start van de pensioenopbouw tot pensionering en zelfs lang daarna kunnen adviseren.