Verzekeringen

Hassefras biedt u een compleet aanbod van woonverzekeringen. Van opstalverzekering tot kostbaarhedenverzekering. U bent bij ons aan het juiste adres.

Zo bent u goed verzekerd voor schade in en rond uw woning. En heeft u schade? Eén telefoontje of online schademelding en wij gaan voor u aan de slag. 

U heeft de garantie dat uw risico’s ook echt gedekt zijn. Wij hebben, voor het afsluiten van uw verzekering, de ‘kleine lettertjes’ voor u bestudeert. Daarnaast spreken onze schade-experts dezelfde taal als de verzekeraar en zorgen dat uw schade correct wordt afgehandeld. Zo bent u goed verzekerd zonder zorgen. 

Hassefras

Opstalverzekeringen

Inboedelverzekeringen

Kostbaarhedenverzekeringen

Woonlastenverzekeringen

Een storm, brand of inbraak kan grote gevolgen hebben voor uw onderneming. Als u een bedrijfspand bezit, doet u er verstandig aan een opstalverzekering voor het pand af te sluiten. De standaarddekking van deze opstalverzekering is uit te breiden met een dekking bij schade veroorzaakt door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme en water. Uiteraard kunt u ook glas meeverzekeren.

Met de opstalverzekering bedrijfspand waarborgt u de continuïteit van uw onderneming.

Wij helpen u graag met het samenstellen van een passende opstalverzekering voor uw bedrijfspand tegen een scherpe premie.

Bedrijfsgebouw

"De zekerheid dat u alle risico’s in kaart heeft."

Bedrijfsschade

Waar denkt u aan bij het verzekeren van uw bedrijf? De meeste ondernemers denken aan het verzekeren van de materiële schade als gevolg van brand, diefstal of wateroverlast. Deze schade kan echter zo ernstig zijn dat u uw bedrijf letterlijk weer van de grond moet opbouwen. Dat kost tijd. In deze periode:

  • Heeft u geen omzet aangezien uw bedrijf stil ligt
  • Lopen uw vaste kosten gewoon door

Kortom, ook de indirecte schade - als gevolg van het stilvallen van uw bedrijf - kan behoorlijk oplopen. Met een bedrijfsschadeverzekering kunt u rekenen op een uitkering die de continuïteit van uw bedrijf veilig stelt en waarmee u uw vaste kosten kunt blijven betalen.

Wilt u meer weten over deze verzekering? Wij helpen u graag!

"Adviseurs die oog hebben voor uw wensen."

Inventaris

Naast schade aan uw bedrijfspand, kan ook schade ontstaan aan de inventaris en goederen –zoals uw voorraad, grondstoffen en gereed product- die in het gebouw aanwezig zijn. U kunt hiervoor een inventarisverzekering, ook wel goederenverzekering genoemd, afsluiten. Deze verzekering vergoedt schade aan goederen en inventaris door bijvoorbeeld brand, blikseminslag, ontploffing, inbraak en storm.

 

U kunt overwegen u inventarisverzekering uit te breiden met een verzekering voor

  • Computer(s)
  • Kostbaarheden (zoals kunstobjecten of antieke stukken die aanwezig zijn in uw bedrijfspand)
  • Geld (waardevol als u grote bedragen in de bedrijfskas heeft)

Huurdersbelang
Als huurder brengt u wel eens verbeteringen aan, aan het gehuurde pand. Het kan gaan om bijvoorbeeld een vaste voorraadstelling, een keuken, of iets dergelijks, dat vanaf dat moment deel uit maakt van het pand. Het gaat dan om zaken die aan het gehuurde pand vast gemaakt zijn, zodanig dat je het bij verhuizen doorgaans niet zo snel meeneemt.

De verhuurder heeft vaak alleen het gedeelte verzekerd, dat van hem is. Uw verbeteringen kunt u apart verzekeren op de huurdersbelang verzekering. De premie is vaak beperkt, omdat het verzekerde bedrag meestal geen tienduizenden euro's is.

En bent u als huurder verantwoordelijk voor het glas? Dit kunt u meeverzekeren. Vooral verstandig als u een pand huurt, met grote, dus kostbare ramen. Denk ook aan eventuele belettering op de gevel of ramen.

De ervaren adviseurs van Assurantiekantoor Hassefras bekijken graag voor u welke risico's u heeft en stellen een verzekeringspakket samen dat bij uw bedrijf past.