Verzekeringen

Hassefras biedt u een compleet aanbod van woonverzekeringen. Van opstalverzekering tot kostbaarhedenverzekering. U bent bij ons aan het juiste adres.

Zo bent u goed verzekerd voor schade in en rond uw woning. En heeft u schade? Eén telefoontje of online schademelding en wij gaan voor u aan de slag. 

U heeft de garantie dat uw risico’s ook echt gedekt zijn. Wij hebben, voor het afsluiten van uw verzekering, de ‘kleine lettertjes’ voor u bestudeert. Daarnaast spreken onze schade-experts dezelfde taal als de verzekeraar en zorgen dat uw schade correct wordt afgehandeld. Zo bent u goed verzekerd zonder zorgen. 

Voor in en om uw huis

Opstalverzekeringen

Inboedelverzekeringen

Kostbaarhedenverzekeringen

Woonlastenverzekeringen

Bent u eigenaar van een woonhuis? Dan is het verstandig om hiervoor een verzekering af te sluiten. Uw hypotheekverstrekker zal u waarschijnlijk zelfs verplichten deze verzekering af te sluiten. Mocht, in het ergste geval, uw woning verwoest worden, bijvoorbeeld door brand, dan bent u er zeker van dat u hetzelfde huis opnieuw kunt laten bouwen.
Deze garantie ontvangt u door het invullen van de herbouwwaardemeter.

Denkt u ook aan het al dan niet meeverzekeren van de fundering en het glas?

Hassefras heeft een ruime ervaring. Van nieuwbouwwoning tot monument. Van eengezinswoning tot villa. In Nederland of daarbuiten. U kunt bij ons terecht!

Opstalverzekering

Onze expertise is groot. Gaat u uw woning verbouwen of uitbreiden? Dient een garagebox apart verzekerd te worden? Wij adviseren u graag.


"Aandacht voor uw individuele (woon)wensen."

Inboedelverzekering

Inbraak of brand. Het kan u ook overkomen. Heeft u dan voldoende geld om nieuwe spullen aan te schaffen? Uw inboedel is bij Hassefras goed verzekerd tegen diefstal, beschadiging en andere gevaren. Mét de garantie tegen onderverzekering. Dat geeft u een gerust gevoel.

Onderverzekering

De garantie tegen onderverzekering werkt heel eenvoudig. U vult een korte vragenlijst (de inboedelwaardemeter) in, op basis waarvan de waarde van uw inboedel wordt vastgesteld. Dit geeft u de garantie dat u niet onderverzekerd bent. Om deze garantie te behouden vult u deze vragenlijst één keer in de vijf jaar in.
Bent u bij Hassefras verzekerd? Dan ontvangt u de inboedelwaardemeter elke vijf jaar automatisch van ons. U heeft er verder geen omkijken naar.

Huurdersbelang

Als huurder brengt u wel eens verbeteringen aan, aan de gehuurde woning. Het kan gaan om bijvoorbeeld een inbouwkast, een keuken, of iets dergelijks, dat vanaf dat moment deel uit maakt van de woning. Het gaat dan om zaken die aan de woning vast gemaakt zijn, zodanig dat je het bij verhuizen doorgaans niet zo snel meeneemt.

De verhuurder heeft vaak alleen het gedeelte verzekerd, dat van hem is. Uw verbeteringen kunt u apart verzekeren op de huurdersbelang verzekering. De premie is vaak beperkt, omdat het verzekerde bedrag meestal geen tienduizenden euro's is.

En bent u als huurder verantwoordelijk voor het glas? Dit kunt u meeverzekeren. Vooral verstandig als u een woning hebt, met grote, dus kostbare ramen.

 

"De meerwaarde van een onafhankelijk en eerlijk advies."

Kostbaarhedenverzekering

Heeft u thuis een kostbaar schilderij aan de muur hangen? Fotografeert u graag en neemt u uw dure camera mee op een dagje uit? Denkt u dan ook aan het verzekeren hiervan. 

Uw kostbare bezittingen zijn veel waard. Bij schade of verlies hiervan is het prettig als u er financieel niet alleen voorstaat.

Hassefras heeft een uitgebreide ervaring met het verzekeren van kostbaarheden. Zo verzekerden wij in de afgelopen jaren diverse schilderijen, sieraden en muziekinstrumenten. Ook voor het verzekeren van kunst en antiek kunt u bij ons terecht.

Wilt u weten of het zinvol is om voor uw kostbare bezittingen een aparte verzekering af te sluiten? Neem dan contact met ons op.

 

"Zeker zijn dat uw maandlasten worden betaald."

Woonlastenverzekering

Door een ongeval wordt u arbeidsongeschikt, of uw werkgever voert een reorganisatie door en u wordt werkloos. In plaats van een inkomen ontvangt u voortaan een uitkering die veel lager is dan het salaris dat u gewend was. Kunt u dan de maandlasten voor uw woning nog steeds betalen?

De woonlastenverzekering (ook wel BetalingsBeschermingsVerzekering) zorgt ervoor dat uw woonlasten deels of volledig worden betaald, mocht u onverhoopt arbeidsongeschikt of werkloos worden. Daarmee heeft u de zekerheid dat u kunt blijven wonen in uw huis.

Overweegt u een woonlastenverzekering af te sluiten? Wij adviseren u graag over de verschillende dekkingsvormen en looptijden.

Binnen enkele minuten
 

lees meer »

Direct ondersteuning
 

lees meer »

Eenvoudig
 

lees meer »

Uw geld, uw wensen
 

lees meer »