Werken bij Hassefras

Assurantiekantoor Hassefras BV is een middelgrote, overzichtelijke organisatie. De organisatiestructuur is plat en biedt ruimte voor eigen projecten en eigen ideeën, die kunnen bijdragen aan ons succes.

Dat vereist zelfstandigheid, loyaliteit en verantwoordelijkheid. Bij Hassefras werken hoog gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers die zich voor de volle 100% inzetten. Er werken mensen die zich kunnen inleven in de wensen van onze klanten. We staan voor kwaliteit en openheid.

Hassefras heeft momenteel openstaande vacatures voor een commerciële binnendienst medewerker (M/V) en schadebehandelaar (M/V)!

Nieuwe en bestaande relaties weten ons steeds beter te vinden. En ondertussen zitten we met flinke onderbezetting. We zoeken in elk geval met spoed voor een korte en/of langere periode een enthousiaste binnendienst medewerker M/V.

Je werkt samen met de buitendienst adviseurs. Zij proberen de zaken binnen te halen, maar dat lukt alleen omdat jij voor de klant de beste oplossingen uit de markt weet te vinden. Samenwerken moet dus één van je sterke kanten zijn.

Ook verzorg je het hele administratieve traject van begin tot het eind. Je moet dan ook goed kunnen plannen en organiseren. En als alles is geregeld, bel je de tevreden relatie natuurlijk even op, om te vragen of alles naar wens is.

Er wordt van je verwacht dat je inzicht hebt in te verzekeren risico’s en dat je daarbij de juiste verzekeringsoplossingen vindt. Vakkundigheid, marktkennis, klant- en oplossingsgerichtheid dient bij jou op een hoog niveau te zijn.

Uiteraard heb je de vereiste WFT verzekeringsdiploma's. Als je het A-diploma hebt, dan heb je wel een streepje voor.

Uitzoeken van de beste voorwaarden tegen de gunstigste premie, gecombineerd met jouw prestatiemotivatie zorgt ervoor dat de relaties van het kantoor altijd op en top tevreden zijn.

Ook zoeken we een goede schadebehandelaar. Je komt op voor de belangen van de klant. Je zorgt er hoe dan ook voor dat de klant wordt ontzorgt en dat deze de schade uitgekeerd krijgt. Je bent ook het luisterend oor, want een klant met schade is altijd emotioneel.

Kortom: Samenwerken, Vakkundig en marktkennis, Prestatiemotivatie, Luisteren met je oren en je gevoel, Plannen en organiseren, Klantgericht, Oplossingsgericht.

Heb je de juiste diploma's? Neem dan snel contact op!

Open sollicitaties
Misschien is er op dit moment geen (geschikte) vacature voor jou. Natuurlijk zijn wij altijd geïnteresseerd in personen die graag bij ons bedrijf willen werken. Schrijf een open sollicitatiebrief en vermeld duidelijk de functie of richting waarin je werk zoekt. Ga er wel vanuit dat onze deskundigheids- en integriteitseisen op een hoog niveau liggen.

Stuur je sollicitatiebrief naar:
Assurantiekantoor Hassefras BV
T.a.v. Michel Hassefras
Postbus 58
2390 AB Hazerswoude-Dorp

Of via e-mail: solliciteren@hassefras.com

 

Vacatures

klantenservice