Veilig op reis

Als u op reis gaat wilt u natuurlijk niet dat er iets misgaat. Toch kan dat gebeuren. Het verzekeren van uw reis, boot, kampeerauto of caravan is dan ook aan te raden. 

Hassefras biedt u een compleet aanbod van verzekeringen voor op reis. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw vakantie.

(Doorlopende) reis- en annuleringsverzekering
 

lees meer »

Pleziervaartuig
 

lees meer »

Caravan
 

lees meer »
"Alles geregeld…"

Reisverzekering

U bent op vakantie in Kreta en uw dochtertje glijdt uit bij het zwembad. Zij moet naar de huisarts. Uw koffer blijkt bij aankomst op uw vakantiebestemming zoek te zijn. Allerlei onverwachte situaties waarbij u met een reisverzekering de zekerheid heeft dat u kunt terugvallen op professionele hulp ter plaatse.

Wij verzekeren u graag op een manier die past bij uw persoonlijke reisstijl. Gaat u meerdere keren per jaar in Nederland of in het buitenland op vakantie, dan is een doorlopende reisverzekering al snel een aantrekkelijke keuze. U betaalt maar één keer poliskosten en hoeft niet meer na te denken over het afsluiten van uw reisverzekering.

Gaat u minder dan twee keer per jaar op vakantie dan kunt u kiezen voor de kortlopende verzekering. Zowel de doorlopende als kortlopende verzekering kunt u zelf samenstellen aan de hand van een basisdekking met aanvullende modules. Zo betaalt u alleen voor de dekking die u wilt.

 

Annuleringsverzekering
U breekt uw been een paar dagen voordat u op wintersportvakantie gaat. Een familielid overlijdt tijdens uw vakantie. Er zijn tal van reden waardoor u onverhoopt uw reis moet afblazen. Met een annuleringsverzekering kunt u de annuleringskosten dan vergoed krijgen. Graag bekijken wij wat voor u de beste optie is.

 

Productwijzer

Bereken uw premie (doorlopende reisverzekering)

"Onbezorgd genieten op het water."

Pleziervaartuig- verzekering

U vaart met uw boot door de grachten van Leiden en schat de hoogte van die ene brug verkeerd in. Of u botst in een Friese sluis tegen de zeilboot van uw voorganger. Niks aan de hand: tenminste als u een pleziervaartuigverzekering heeft.

Of het nu gaat om een sloep, motorkruiser of zeiljacht Assurantiekantoor Hassefras zorgt voor een verzekering die voldoet aan uw wensen. Bij een bootverzekering bepalen verschillende factoren de premie. Zoals het type boot, de afmetingen, de motor en andere zaken. Graag kijken wij voor u wat de beste oplossing is.

 

Met een caravan heeft u de mogelijkheid om er lekker op uit te trekken. Te gaan en staan waar u maar wilt. Dit geldt ook als u een camper of kampeerauto heeft.

U wilt uw vakantieplezier natuurlijk niet laten verpesten door een schade aan uw caravan. Een verzekering is niet verplicht, maar zeker aan te raden. Schade aan uw caravan door brand, blikseminslag, storm, botsen of omslaan, diefstal en elk ander onvoorzien en van buiten komend onheil is dan verzekerd. Aanvullend kunt u nog voor andere rubrieken kiezen. Denk bijvoorbeeld aan rechtsbijstand of inboedel.
Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. En natuurlijk staan wij voor u klaar om u een persoonlijk advies te geven.

Caravanverzekering

particulier-caravan-verzekering