Risico's

U moet er niet aan denken dat u of iemand binnen uw gezin ziek wordt, een ongeluk krijgt of overlijdt. Maar het is wel verstandig om er rekening mee te houden en de risico's af te dekken die u zelf niet wilt of kunt dragen.

Ons vak is u adviseren hoe u deze risico’s kunt verzekeren tegen een scherp tarief en tegen voorwaarden die passen bij uw persoonlijke situatie.

En gaat het dan een keer fout…
… dan begeleiden en adviseren wij u. Wij coördineren en bewaken het schadetraject. Zo bent u verzekerd dat uw schade correct wordt afgehandeld. En kunt u uw tijd en energie in uw gezin steken.

Aansprakelijkheidsverzekering
 

lees meer »

Rechtsbijstand
 

lees meer »

Zorgverzekering
 

lees meer »
"Wij begeleiden en adviseren u."

Heeft u onbedoeld schade veroorzaakt bij een ander? Wij weten een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo stoot uw zoon per ongeluk een dure vaas om bij een vriendje. Of steekt uw hond plotseling over waardoor een fietser ernstig ten val komt. Het zijn allemaal bijzondere gebeurtenissen, waar u niets aan kon doen, maar waar u wel aansprakelijk voor bent. Dan komt de aansprakelijkheidsverzekering goed van pas.

Er zijn een groot aantal maatschappijen en banken die een aansprakelijkheidsverzekering aanbieden. Op basis waarvan maakt u uw keuze? Ziet u door de bomen het bos nog? Laat ons voor u uitzoeken welke verzekering het beste bij u past.

Hassefras bekijkt uw gezinssamenstelling, het eigen risico dat u wilt lopen en het bedrag dat u verzekerd wilt zien. Op basis daarvan bieden wij u de beste optie aan. De keuze is aan u!

Aansprakelijkheidsverzekering

klantenservice

Rechtsbijstands- verzekering

klantenservice

Een conflict met uw werkgever. Een ‘maatwerk’ trouwjurk die niet past. Ruzie met uw aannemer over een geplaatste keuken. Dit zijn conflicten die met goede gesprekken niet altijd op te lossen zijn. Dan is het de vraag: gaat u uw recht halen of niet?
De kosten voor juridische bijstand zijn hoog. Daarom is het voor veel mensen financieel onmogelijk om hun recht te halen zonder een rechtsbijstandverzekering.

Met een rechtsbijstandverzekering kunt u rekenen op vrijwel onbeperkte juridische hulp. U bepaalt zelf waar u zich precies voor verzekert. Denkt u hierbij aan verkeer, consumentenzaken, woonkwesties, arbeidsconflicten, belastingen en vermogensbeheer. 
Natuurlijk denken wij graag met u mee en geven wij u een advies dat bij uw situatie past. Neem contact met ons op als u wilt weten welke rechtsbijstandverzekering voor u geschikt is en hoeveel premie u betaalt. Of bereken online uw premie.

"Het is dan ook belangrijk om vooraf goed te bedenken wat u graag verzekerd wilt hebben."

Zorgverzekering

Hebben uw kinderen binnenkort een beugel nodig? Zijn er brildragers binnen het gezin? Of bent u misschien in verwachting?

De dekking is per ziektekostenverzekeraar anders ingedeeld en georganiseerd. Het is dan ook belangrijk om vooraf goed te bedenken wat u graag verzekerd wilt hebben. Denkt u bijvoorbeeld aan fysiotherapie, tandarts, bevalling en kraamzorg, alternatieve geneeswijzen of duurdere medicijnen.

Iedere Nederlander is verplicht zich te verzekeren voor de kosten die bij ziekte om de hoek komen kijken. Het belangrijkste verschil tussen de ene en de andere basisverzekering is de premie. Bij aanvullende zorgverzekeringen verschillen zowel de dekking en de premies sterk per verzekeringsmaatschappij. Een ziektekostenverzekering is een complex product. Laat u hierover dan ook goed informeren! Wij helpen u graag in uw keuze.

Hassefras heeft een ruime ervaring. Zo is het bij ons bekend welke verzekeraars goed zijn in het verlenen van service. Dat vindt u terug in de snelheid van uitbetalen van uw declaraties en de bereikbaarheid en kwaliteit met betrekking tot het beantwoorden van uw vragen.

Lees meer

Ongevallenverzekering
 

lees meer »

Uitvaartverzekering
 

lees meer »

Overlijdensrisicoverzekering
 

lees meer »

Ongevallenverzekering

Duizend-en-één-keer gaat het goed: een doe-het-zelf klus, een stoeipartijtje of met een volle wasmand de trap af lopen. Door een stom toeval kan het een keer misgaan.

Wat u verzekerd heeft op een ongevallenverzekering is een (vooraf afgesproken) belastingvrije kapitaalsuitkering, in geval van blijvende invaliditeit of overlijden, als gevolg van een ongeval. 

Ook voor kinderen is een ongevallenverzekering belangrijk, met name invaliditeit kan hun toekomstmogelijkheden beperken.

Wij adviseren u graag over deze verzekering. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over deze verzekering.

"Met een uitvaartverzekering bent u vanaf de eerste dag verzekerd."

Uitvaartverzekering

pensioen

Niet in iedere situatie is een uitvaartverzekering nodig. Sparen voor uw uitvaart is ook mogelijk. Maar wat nu als u eerder overlijdt dan verwacht? 
De kans is aanwezig dat u onvoldoende heeft gespaard. Met een uitvaartverzekering bent u vanaf de eerste dag verzekerd. 

U kunt kiezen uit twee soorten verzekeringen: uitkering in geld (kapitaal) of in natura.
Er zijn ook mengvormen. Wij denken graag met u mee. Vanuit onze ervaring adviseren wij u over het te verzekeren bedrag en het meeverzekeren van partner en kinderen. Uw wensen staan hierbij natuurlijk centraal. Hassefras zet de belangrijkste uitvaartverzekeringen graag voor u op een rij!

Vaak betekent het overlijden van u of uw partner een terugval in het gezinsinkomen. 
Helaas dalen meestal de lasten niet. Zeker niet met opgroeiende kinderen.
Bent u of uw partner dan in staat de financiële gevolgen te dragen? Er valt wellicht een inkomen weg of u dient extra kosten te maken voor kinderopvang. Kunt u dan nog geld opzij zetten voor de studie van uw kinderen?

Met een overlijdensrisicoverzekering, ook wel nabestaandenverzekering, genoemd, zorgt u voor een financieel vangnet bij overlijden van een van de partners. Deze verzekering kunt u los sluiten, maar ook gekoppeld aan uw hypotheek.

Bij het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering dient u een beslissing te nemen over de looptijd en de hoogte van het verzekerd bedrag. U kunt dan vertrouwen op de expertise van Hassefras.

 

Overlijdensrisico- verzekering

verhuizen

Uw rechten en plichten

Ondernemen in Nederland is gebonden aan tal van regels. Als er iets fout gaat, krijgt u te maken met uw wettelijke rechten en plichten.

De financiële gevolgen hiervan kunnen groot zijn. Zo groot, dat het voortbestaan van uw onderneming in gevaar kan komen. Bescherm uzelf daartegen. Denk bijvoorbeeld over een bedrijfsrechtsbijstand verzekering en een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven.

Wij denken graag met u mee. U krijgt van ons advies over welke bedrijfsverzekeringen het beste bij uw onderneming passen. Verzekeren is vaak maatwerk. Er komt meer bij kijken dan u denkt. Wij nemen u het werk graag uit handen.

Aansprakelijkheidsverzekering
 

lees meer »

Rechtsbijstand
 

lees meer »