Een compleet aanbod

Hassefras biedt u een compleet aanbod van verzekeringen voor uw vervoersmiddelen. Voor uw auto, motor, scooter, fiets. Welk vervoersmiddel u ook wilt verzekeren, wij helpen u op weg. 

Zo bent u goed verzekerd tegen schade. En heeft u schade? Eén telefoontje of online schademelding en wij gaan voor u aan de slag.

 

"Een ongeluk zit soms in een klein hoekje."

Een aanrijding in de file? Paaltje niet gezien? Een ongeluk met uw auto zit soms in een klein hoekje. Heel vervelend. Het is dan een geruststellende gedachte dat u bij Hassefras goed bent verzekerd.

Voor alle categorieën auto's van eenvoudig tot zeer exclusief, van oldtimers tot nieuw kunt u bij ons terecht. Welke auto u ook heeft, u wilt er zeker van zijn dat u uw auto kunt gebruiken wanneer u hem nodig hebt.

Er zijn veel verzekeraars actief op deze markt. Welke autoverzekering past bij uw situatie en wensen? Wij zijn u daarbij graag van dienst. Wij zullen aan de hand van uw wensen bij de verschillende aanbieders kijken welke verzekering het beste bij u past. Wij zullen een vergelijking voor u maken tussen premie, dekking, voorwaarden en kwaliteit van dienstverlening tussen de verschillende verzekeraars.

Dekkingen

De WA verzekering dekt de schade aan derden (tegenpartij). Met de WA Beperkt Casco dekking is, naast de WA dekking, diefstal van de auto, brand en ruitbreuk gedekt. De WA Volledig Casco (All Risks) verzekering biedt ook dekking voor schades die door eigen schuld aan uw eigen auto zijn ontstaan.

Autoverzekering

klantenservice

Motorverzekering

particulier-motor

Motorrijden is een bijzondere beleving. Dé combinatie van vrijheid, wind en snelheid.

Van belang is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw verzekering. Buiten de verplicht gestelde WA verzekering, zijn er nog tal van andere dekkingen mogelijk. Naast dat uw motor zelf verzekerd moet zijn, is het ook van belang dat u als persoon en wellicht ook uw speciale motorkleding vergoedt wordt bij eventuele schade.

Dé motorrijder bestaat niet. Daarom bieden wij u de mogelijkheid zelf uw verzekering samen te stellen. Tijdens een persoonlijk gesprek adviseren wij u over de diverse mogelijkheden. U kiest vervolgens de dekking die bij uw situatie past en betaalt alleen voor die zaken die u wilt verzekeren. Kortom, een verzekering op maat.

 

"Snel en goed verzekerd de weg op."

Bromfietsverzekering

Heeft u een brommer, scooter, spartamet of snorscooter? Alle bromfietsen met kenteken dienen minimaal WA verzekerd te zijn.

Het gebruik van de bromfiets is erg divers, sommigen gebruiken hem voor de boodschappen en de ander gaat ermee naar school. Door de vele verschillende gebruikers en doeleinden, is een verzekering passend bij uw wensen van groot belang.

Bij een bromfietsverzekering kunt u kiezen uit verschillende dekkingen. Wat voor u de beste optie is hangt af van het bouwjaar en type bromfiets. Natuurlijk kunnen wij u daarbij prima adviseren. Een bromfietsverzekering is bij ons zo geregeld.

 

Productwijzer (werkt niet meer)

Fietsverzekering

Of u nu een (stads)fiets, mountainbike, ATB, racefiets of elektrische fiets wilt verzekeren, u kunt rekenen op onze vertrouwde service. Zelfs als u een tweedehands fiets heeft!

Uw fiets compleet verzekeren tegen diefstal, aanrijding en andere beschadigingen? Accessoires meeverzekeren? Laat bij ons uw verzekering zo samenstellen dat de dekking geheel aan uw wensen voldoet.

particulier_fiets

"Een moderne verzekering voor uw oldtimer."

Oldtimers

Een bijzondere aankoop. Een rijervaring die u niet snel vergeet. Maar elke keer als u geniet van uw rit, loopt u het risico op schade. U bent uiteraard zuinig op uw oldtimer en rijdt daardoor extra voorzichtig en alert. Maar een ongeluk in het moderne haastige verkeer ligt op de loer. Om toch onbezorgd te kunnen genieten van uw bolide bestaat er de oldtimerverzekering.

Hassefras adviseert u graag over de te verzekeren risico’s. Wij houden rekening met de leeftijd van het voertuig, het aantal kilometers dat u gaat rijden en het gebruik van de auto. Natuurlijk staan uw wensen centraal bij ons advies.

In de afgelopen jaren hebben wij met veel plezier meerdere bijzondere oldtimers mogen verzekeren. Wij begeleiden u dan ook graag bij de verzekering van uw oldtimer.

 

Productinformatie (werkt niet meer)

Bereken uw premie (aanpassen???)