Op de weg zakelijk

Als betrokken adviseur geven wij u een persoonlijk advies over de juiste verzekering van uw wagenpark. Met de juiste prijs, dekking op maat en de nodige flexibiliteit om de verzekering aan de ontwikkelingen van uw bedrijf aan te passen.

Maar u profiteert ook van onze ervaring en deskundigheid als er iets gebeurt. Wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers na een schade vrijwel zonder oponthoud weer verder kunnen. En dat het schadeherstel en eventueel het verhalen van de kosten snel geregeld worden, zonder dat u er feitelijk omkijken naar heeft.

 

"Veilig en goed verzekerd op weg."

In de afgelopen jaren hebben wij heel wat bedrijfsvoertuigen mogen verzekeren. Denkt u hierbij aan:

  • Bestelauto’s
  • Vrachtauto’s
  • Tractoren
  • Personenauto’s (bijvoorbeeld van uw vertegenwoordigers)
  • Werkmaterieel (kranen, graafmachines en heftrucks)

Naast deze basisdekkingen is er ook een mogelijkheid de dekkingen uit te breiden met:

  • Schadeverzekering voor inzittenden
  • Ongevallenverzekering voor inzittenden
  • Rechtsbijstand motorrijtuigen

Bent u nieuwsgierig wat de premie is voor uw motorvoertuig?
Wij regelen dat graag en goed voor u. Wilt u informatie over een goede bedrijfsautoverzekering of wilt u meer weten over de voordelen van een deskundige en onafhankelijke adviseur, neem dan contact met ons op.

Bedrijfsvoertuigen

klantenservice

Transport

zakelijk-verkeer

Goederentransportverzekering
Als u zaken vervoert, kan er altijd iets misgaan onderweg. Goederen kunnen beschadigd raken of gestolen worden tijdens het vervoer of laden en lossen. Schades die behoorlijk in de papieren kunnen lopen. Sluit daarom een goederentransportverzekering. Zo bent u verzekerd tegen schade door verlies of beschadiging van zaken die u zelf of door derden worden vervoerd.

Eigen vervoerverzekering
Heeft u standaard duur gereedschap in de auto liggen? Vervoeren u en uw medewerkers regelmatig kostbare apparatuur? Dan heeft u een flinke financiële strop als er wordt ingebroken. Met de eigen vervoerverzekering kunt u dit risico prima verzekeren. Deze verzekering biedt u een dekking voor alle goederen in de auto. 24 uur per dag, 7 dagen per week. De eigen vervoerverzekering keert uit na schade door elk van buiten komend onheil, inclusief diefstal, mits er braaksporen zijn.