Risico's

Ieder mens loopt op elk moment van de dag bepaalde risico's. Een ongeluk zit altijd nog in een klein hoekje. Het is van belang deze risico's en onverwachte tegenvallers zoveel mogelijk te beperken. 

Hier onder vindt u een overzicht van onze particuliere verzekeringen met daarbij informatie over het product.

Vrijwel alles kunt u via ons verzekeren, van auto tot uitvaart. Voor aanvullende informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook bent u van harte welkom op ons kantoor.

Woonverzekeringen
 

lees meer »

Aansprakelijkheid
 

lees meer »

 Voor vervoersmiddelen
 

lees meer »

Onbezorgd genieten
 

lees meer »

Hassefras biedt u een compleet aanbod van woonverzekeringen. Van opstalverzekering tot kostbaarhedenverzekering. U bent bij ons aan het juiste adres.

Zo bent u goed verzekerd voor schade in en rond uw woning. En heeft u schade? Eén telefoontje of online schademelding en wij gaan voor u aan de slag.

Wilt u meer weten over verzekering voor en in uw huis? klik dan hier

Voor in en om uw huis

Uzelf en uw gezin

U moet er niet aan denken dat u of iemand binnen uw gezin ziek wordt, een ongeluk krijgt of overlijdt. Maar het is wel verstandig om er rekening mee te houden en de risico's af te dekken die u zelf niet wilt of kunt dragen.

Wilt u meer weten over verzekering voor uzelf en uw gezin? klik dan hier

Hassefras biedt u een compleet aanbod van verzekeringen voor uw vervoersmiddelen. Voor uw auto, motor, scooter, fiets. Welk vervoersmiddel u ook wilt verzekeren, wij helpen u op weg. Zo bent u goed verzekerd tegen schade. En heeft u schade?  Eén telefoontje of online schademelding en wij gaan voor u aan de slag.

wilt u meer weten over verzekeringen op de weg? Klik dan hier. 

Op de weg

Op reis

Als u op reis gaat wilt u natuurlijk niet dat er iets misgaat. Toch kan dat gebeuren. Het verzekeren van uw reis, boot, kampeerauto of caravan is dan ook aan te raden. Hassefras biedt u een compleet aanbod van verzekeringen voor op reis. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw vakantie.